Showing 1-5 of 5 results

OFERTE QENDRA INTERNSHIP 2

Janar 23, 2018
0

OFERTE QENDRA INTERNSHIP 2 1)Pre-primary and Primary ( parashkollore dhe fillore) Metoda: Yippee 20 ore Niveli 30ore x 300leke/ora  6.000 leke Oferta parapagese 5.000 Leke/Niveli 2) Late primary ( klasa 3-5) Metoda: Get Smart 30 ore Niveli 30ore x300leke/ora  9.000 …

KURSET E GJUHËS SË HUAJ

Shtator 2, 2017
7

Kurse gjuhësh të huaja A1-C2:   Anglisht Italisht Gjermanisht Spanjisht Frëngjisht Turqisht   Pedagogë të kualifikuar Mësues të huaj Të gjitha grupmoshat Grupet parashkollore (nga 4 vjeç) Pagesa konkuruese (10.000 lekë/niveli) Metodat bashkëkohore nga Cambridge University Press / MM Publications …